Höstpepp!

Jag fryser nästan jämt så hösten och vintern är mest en enda lång pina för mig. Men ändå är jag redan jättepepp inför hösten. Och har varit det ett ganska bra tag.
Då ska jag liksom bli allt det där jag alltid planerar att bli. Men inte har varit på drygt två år. Organiserad och vältränad. Varje ny läsperiod,
varje nytt år. Och såklart varje ny skolstart. Nu. Nu jävlar.
Det här året som har varit har bestått utav så otroligt mycket slarv ifrån min sida och jag vägrar att upprepa det. Planen för det kommande
läsåret är att fylla tiden med så många måsten att det bara inte går att komma undan. Jag måste vara organiserad för att hinna med allt.
Typ så.
Fast sedan är det rätt roliga måsten. Som att dansa hiphop med min klasskompis Sofie varje torsdag. Och att fortsätta med mitt lilla extraknäck
där jag flätar sidenarmband och skickar iväg beställningar.
Och så lite annat (fast ingen cheerleading har jag bestämt mig för. Inte nu.). Pepp, pepp!

(Bild ifrån Flickr. Någonstans där.)

current obsessions

Spännen. Mulberry har satt blanka spännen på ungefär allting och det är så otroligt fint. Och min höstkappa har också fina spännen.
Detaljer i skinn och mocka. Korta små tröjor, byxlinningar, kragar, armbågslappar, axelpartier. Lite varstans.


Sandro

Ett annat märke med fina plagg. Skorna är att dö för! En del av plaggen här nedanför har jag provat men inget har blivit så där översnyggt på tyvärr. Jag är lite för liten. Men ändå: Fint!

Carven

Carven alltså. Så otroligt himla jättefint. Säsong efter säsong. Väldigt prydligt. Åh, jag älskar't!
Resort 2012
AW 11

SS 11

AW 10


Uppdatering

Idag har jag träffat min otroligt fina vän Amanda. Vi gick på stan, åt thai-mat och fikade med Lejonet & Björnen-glass. Jag köpte mest nödvändigheter.
Som hårsnoddar, svarta badhanddukar och sängkläder.
Och solskyddsfaktor.

Och en alldeles för fin svart skjorta ifrån Acne. På rea men ändå för dyr. Egentligen.
Och så har jag provat den här som var ganska jättefin på.
Imorgon åker min pojkvän och jag till Frankrike. Himla fint alltså.

Jalouse

Häromdagen ramlade Jalouse ned i brevlådan. Hade redan sett omslaget under min lilla Parisvistelse så den här gången var tidningen lite extra efterlängtad. Och som alltid innehöll även detta nummer en massa finheter. Som ett uppslag med hur man går klädd på olika festivaler, ett stort modereportage i Willy Wonka-stil, uppslag med färggranna strandkläder och så ett modereportage med enbart höga shorts, nätta strumpor och tennisbanor.

Finare layout finns inte. Jalouse klår allt.

RSS 2.0