Lite fransk riviera

När Zak och jag var i Nice m.m. i somras, hade jag glömt minneskortet till kameran. Så det fick bli till att köpa en engångskamera. Den billigaste. Idag hämtade jag ut bilderna. Lite så här blev det.
Det blev en massa fler bilder såklart. Några jättefina! Men det tar sådan tid att fixa till dem i datorn så det får räcka med dessa.

Kommentarer
Postat av: westernbloggen/kristin

helt fantastiska bilder!!

2011-09-02 @ 23:49:21
URL: http://westernbloggen.blogg.se/kristin
Postat av: linda

hej! först vill jag bara säga att jag gillar din blogg jättemycket, tycker den är superfin! sen har jag en fråga med: jag vet att du blonderat håret, men hur mörkt hade ju egentligen innan? jag har väldigt mörkbrunt hår (naturligt) men funderar på att bli riktigt platinablond. så hur mörkt var ditt hår innan? slet det mycket på håret att blondera det så mycket!:)) kram

2011-09-06 @ 19:34:17
Postat av: Erica

Linda: Hej och tack så hemskt mycket! Kika lite på min gamla blogg vettja: http://enettaiparis.blogg.se/2011/may/blonde.htmlTycker faktiskt inte alls att det har slitit på håret (vilket i för sig kan bero på att jag fram tills för något år sedan aldrig använde balsam men nu för tiden alltid gör det!). Däremot har jag inte färgat överväxten ännu vilket gör att jag för tillfället ser smått galen ut. ;) Men jag tycker lätt att det var värt det! Min riktiga hårfärg har rätt varma toner i sig vilket tydligen gör att håret blir gult när man bleker det. Så det tog 8 och en halv timma att bli klar! Blekmedlet fick sitta i länge, länge... Men nu är det bra fint tycker jag.

2011-09-06 @ 21:22:20
URL: http://acidule.blogg.se/
Postat av: julia.

haha! så du erica! :)

2011-09-08 @ 17:09:17
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: jessica

oh, så fina de blev, det är en speciell känsla i riktiga bilder tycker jag.ps: jag tycker så himla mycket om mig. du gör mig alltid så glad. finaste finaste erican i hela word wide web! puss!!

2011-09-12 @ 21:49:04
URL: http://silversagablog.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0